Din behandler i Brædstrup Fysioterapi & Kiropraktik


Nicolaj Clemmensen


Uddannet Fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Odense 2007

Klinikejer i Brædstrup Klinik for Fysioterapi ApS siden 2007

Har studeret Osteopati i 5 år på The International Academy of Osteopathy i København (mangler 5. års eksamen fra at være helt færdig)

Har desuden deltaget på diverse kurser i McKenzie, M.E.T (Muscle Energy Techniques), akupunktur, kinesiotapening.


Liza Johnsen


Uddannet fysioterapeut i 2007 ved CVU-Lillebælt

Klinikejer siden April 2014

Har deltaget i kurser i akupunktur, dynamisk stabilitet, kinesio-tapening, skulderkursus ved Lisbeth Rejsenhus, samt instruktør indenfor Zumba, Pilates, step m.m.


Sandra Nielsen


Uddannet fysioterapeut. Kurser i Mulligan-konceptet, akupunktur, uddannet fysiurgisk massør, zumba-instruktør.


Janus Dalsgaard


Autoriseret fysioterapeut med speciale i optimering af træning ift. den enkeltes behov. Uddannet massør inden uddannelse til fysioterapeut. Uddannet GLA:D instruktør hofte-knæ og ryg. Varetager mange af vores hold i huset. 


Tina Robenhagen


Uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet. Arbejder med muskel- og ledproblematikker blandt alle aldersgrupper, og er også erfaren i behandlingen af spædbørn og børn. Foruden den ledfrigørende manipulationsbehandling gør jeg også brug af andre behandlingsteknikker, blandt andet muskelarbejde og dry needling, hvor akupunkturnåle bruges til at afspænde muskelvæv foruden specifikke øvelser, der understøtter nervesystemet.

Deltager løbende i efteruddannelse, senest i kurser om optimering af hjernen og nervesystemets påvirkning på muskler og led. Uddannet GLA:D ryg-instruktør.


Emil Fredberg


Uddannet massør og personlig træner. Kan altid hjælpe med gode råd ift. forebyggelse af dit problem, så du får en længere effekt af behandlingen. 


Sanne Laursen


Vores trofaste og altid venlige sekretær, blæksprutte, bogholder m.m.