Behandling


Vi tilbyder forskellige former for behandling. Oftest vil vi dog give en blanding af flere behandlingsformer, da både vores egen erfaring og forskningsresultater viser at en kombination af flere behandlings-/træningstilgange har den bedste effekt i et behandlingsforløb.


Fysioterapi


Fysioterapi er vores kerneprodukt og alle terapeuter på klinikken er autoriserede fysioterapeuter. Vi tilstræber hele tiden at være opdateret på nyeste viden indenfor fysioterapi, så vi kan give den bedste behandling til dig.
En konsultation ved din fysioterapeut består af optagelse af din sygehistorie efterfulgt af en række relevante undersøgelser, som udvælges ud fra din sygehistorie. Efter dette vil fysioterapeuten lave en behandlings-/træningsstrategi til dig. Denne strategi vil blive evalueret løbende gennem dit forløb på klinikken, så du hele tiden får fornemmelsen af at der sker en fremgang. Ved manglende fremgang kan fysioterapeuten vurdere, at der skal yderligere undersøgelser til og fysioterapeuten vil i så fald lave en status til din egen læge med henblik på videre udredning.

Vi har overenskomt med den offentlige sygesikring, samt sygesikringen "danmark".


Kiropraktik

Kiropraktik er en behandlingsform, der tager udgangspunkt i alle kroppens muskler og led.
Kiropraktoren har en 5-årig universitetsuddannelse bag sig og har derfor en stor forståelse for hele
kroppen og kan derfor behandle mange forskellige problematikker fx hovedpine, nakke/rygsmerter,
lænde- og hofteproblemer, ischiassmerter og diskusprolapser. Desuden forskellige problemer
omkring skulder, albue og hænder og knæ og fødder. Spædbørn og børn kan behandles for bl.a.
skævhed i kraniet, favoritside, kolik, problemer ved amning og mangelfuld motorisk udvikling.
Vi samarbejder med sygesikringen "danmark".


Akupunktur

Flere fysioterapeuter på klinikken er uddannet i at give kropsakupunktur mod smerter. Ofte vil akupunktur indgå i en behandlingsstrategi hvor akupunkturen er en del af den samlede behandling, såvel som hjemmeøvelser, ledmobilisering m.v.
Vi giver ikke øreakupunktur og afvænningsakupunktur.5-punkt akupunktur er en parallel til NADA-metoden.


5-punkt akupunktur er en terapeutisk tilgang, der involverer placering af små nåle i specifikke punkter i øret. Denne metode har vist sig at være effektiv til at behandle:


*Søvnproblemer

*Stress

*Afhængighed 

*Angst 

*Forbedre generelt velvære


Ved at stimulere ørepunkterne sigter 5-punkt akupunktur mod at reducere symptomer, lindre stress og fremme afslapning, hvilket kan have en positiv indvirkning på både fysisk og mental sundhed.


Behandlingen tager 45 minutter, hvor du kommer ind og får nålene i øret, derefter sidder du i vores café, hvor du kan få noget at drikke imens.Massage

Klinikken tilbyder massage af enten hele kroppen eller enkelte dele af kroppen alt efter behov. Vores massør tager sig af bløddelsproblematikker, såsom spændte skuldre, muskulære rygsmerter, trætte ben m.m. Hvis din læge har henvist dig til massør eller fysioterapeut vil vi altid give dig en grundig undersøgelse af en fysioterapeut ved første konsultation for at sikre dig det bedste behandlingsforløb. Fysioterapeuten vil så vurdere hvad der er den mest optimale behandling for dig, og det kunne f.eks. være massage. OBS: behandling ved massør er ikke støttet gennem sygesikringen og du skal derfor selv betale det fulde beløb.